top logo
100% BONUS UPP TILL 100 KR
Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr i bonus. Min. insättning 100 kr. Bonusbeloppet måste omsättas 40 gånger inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag. | Regler & Villkor gäller
Spela
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se

3 anledningar att spela bingo på nätet

Att spela bingo på nätet har blivit ett stort nöje för delar av den svenska befolkningen. Kanske är det enkelheten, kanske är det den sociala aspekten, eller så är det möjligheten att vinna en stor jackpott som lockar. Här går vi lite kort igenom dessa tre faktorer.

Enkelt att spela bingo på nätet

Att spela bingo på nätet är mycket enkelt. Det beror dels på att bingo är ett okomplicerat spel i sig, och dels på att bingosidorna gör det enkelt för nya medlemmar att komma igång. Först och främst gäller det att bli medlem på en bingosida. För att bli medlem behöver man bara fylla i några uppgifter om sig själv på bingosidan. Vissa bingosidor lockar med en gratis bingobonus på mellan 50–100 kronor (du hittar en lista på sådana sidor här). Dessa pengar kan man använda för att köpa sin första bricka bara någon minut efter det att man först besökte sidan.

Socialt att spela bingo på nätet

Bingo är ett mycket socialt spel. Eftersom man inte behöver ha koll på hur de övriga spelarna agerar eller följa förutbestämda satsningsrundor, och så vidare, kan man spendera en hel del tid med att språka med sina medspelare. Varje bingosida med självaktning har ett antal funktioner för att medlemmarna ska kunna socialisera med varandra. Ett bingorum är till exempel inte komplett utan ett chattfönster där varje inloggad spelare kan delta i samtalet.

Jackpottar

De flesta bingosidor på nätet har bingorum med jackpottar. För att ta hem en jackpott i ett bingospel gäller det att få bingo inom ett visst antal nummer. Ju lägre antal nummer desto större vinst. Vissa jackpottar är fasta, det vill säga att det ligger ett fast belopp i potten, medan andra är progressiva. En progressiv jackpott växer hela tiden tills dess att en spelare tar hem den. Dröjer det länge mellan jackpottvinsterna kan den progressiva jackpotten bli väldigt stor.