Oddsbonusar 2023

Oddsbonus kommer du bli erbjuden av spelbolagen så fort du ska regga ett bettingkonto för att sätta igång och vinna pengar. Men vad är en oddsbonus? Det är en slags insättningsbonus som du får när du sätter in pengar på ett av de spelbolag som du har i listan.

Oddsbonus faller under samma kategori som insättningsbonus eller bettingbonus utan insättning, kärt barn har olika namn som bekant. Spelbolaget kommer som tack för kaffet att matcha din insättningen med en viss procent eller en viss summa.

Så har du en bonus på 100% upp till 500 kronor kan du sätta in 500 spänn för att då få en summa av operatören. Den matchas ju med 100% upp till 500 spänn så detta betyder att du kommer ha 1000 kronor att betta för. Läs mer här

Det finns mycket att hämta inom betting på nätet

Utöver den heliga bonusen som man får när ett nytt spelkonto reggas kan du få gratisspel och andra bonusar, läs mer om dessa nedanför!

Olika slags bonusar

Som sagt finns det olika varianter av bonusar där den vanligaste är ovan nämnd insättningsbonus som du får vid första insättningen. Sedan har du gratisspel samt gratispengar och freebets som du får i samband med skapandet av ett nytt spelkonto.

Bonusar kommer du hitta hos alla bettingsidor med sportsbook eller vilken slags betting som helst faktiskt. Det kan te sig lite svårt för vissa att veta vilka bonusar som är mest lönsamma.

Insättningsbonus

Insättningsbonus är den vanligaste formen av bonus och de flesta om inte alla spelbolag erbjuder någon form av insättningsbonus. Exempel på insättningsbonus:

Här är några exempel på hur en insättningsbonus fungerar och ser ut.

  1. Du sätter in 2000 kronor och får 3000 kronor att spela för.Alltså en insättningsbonus på 50%.
  2. Du sätter in 200 kronor och får 400 kronor att spela för. Alltså en insättningsbonus på 100%.
  3. Du sätter in 500 kronor och får 1500 kronor att spela för. Alltså en insättningsbonus på 200%.

Bonusarna kan se ut på väldigt många olika sätt och kan ibland uppfattas som ganska förvirrande. Det är därför vi finns. Vårt mål är att du ska hitta den bonus som passar just dig och vi listar de bästa spelbolagen.

Freebets

Detta är inte lika vanligt som insättningsbonus men förekommer hos vissa betting sidor. Det innebär att du som kund får ett spel som är helt gratis. Det kostar alltså inte några av dina egna pengar.

På vissa spelbolag måste du omsätta din vinst ett visst antal gånger om du skulle vinna medans vissa spelbolag låter dig ta ut pengarna direkt. Det kan se ut såhär, sätt in 500 kronor och få ett gratisspel för 500 kronor. Du får då lägga ett spel på valfri sport som spelbolaget erbjuder.

Gratispengar

Vissa spelbolag ger dig faktiskt en summa pengar att spela för bara för du är en ny kund. Du måste omsätta pengarna ett visst antal gånger innan du kan ta ut dem till ditt bankkonto. Grejen med det här är att det är helt riskfritt spelande så alla borde ta del av detta.

Ps. Perfekt för dig som är ny och vill lära dig hur man gör.

Cash-back

Hoppsan! Har det inte gått så rackarns bra i bettandet? Lugn bara! Cash-back är en bonus som hjälper dig under en svacka för vissa spelbolag erbjuder en del av dina förlorade tillgångar tillbaka. Alltså om du satt in en tusenlapp (1000kr) och sedan spelar lagen som skit och du förlorar alla stålar...

Då kan du alltså få tillbaka en del av summan! Oftast en %-sats som du får t.ex 10%. Omsättningskrav kan förekomma.

Odds-Boost

Chelsea skall spela. Stormatch med andra ord! Klart du ska satsa en slant på vinst (ja jag är Chelsea-fan) och sen bänka dig framför skärmen och kika. Det kan nu vara värt att kolla upp utbudet av spelbolagen för vissa erbjuder tillfälliga höjningar av odds.

Slumpvist utvalda matcher kan få oddsen höjda för att locka ännu fler spelare till deras bettingsajt. Vet du var spelvärdet finns i matcherna idag, då är det här kanonbra bonus att använda.

Matchat spel

Sportbonus är matchat spel och innebär att när du satsar 100 spänn på Chelsea – Liverpool så kommer du få en match ”gratis” av spelbolaget. Du får helt ett extra spel på en annan match och detta på valfri match.

Omsättningskrav kommer som motkrav av spelbolaget

Inget är gratis i livet dock! Detta gäller här med, du måste omsätta pengarna ett visst antal gånger innan du kan ta ut dem till din bank. Läs alltid villkor och regler innan du tar hem en bonus för att alltid veta vad som gäller.

Sätt in pengar och ta hem bonusar från Sveriges bästa spelbolag på nätet

När du ska ta hem en bra bonus ska du göra det på ett riktigt bra spelbolag, det finns väldigt många så välje ett ur listan för att kunna göra detta.

Sätt in pengar och ta hem bonusar från Sveriges bästa spelbolag på nätet för att få allra bäst spelupplevelse redan idag. Vi listar bara bra spelbolag!