top logo
100 kr bonus
Läs villkor i recensionen
Spela
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se

 Topp 5 slots med högst RTP i Sverige 

Varje spel har en RTP – förväntad ”return to player”, eller återbetalningsprocent. Har en slot ett högt värde får du tillbaka en hög procent av de pengar du satsar, och tvärtom. Väljer du ett spel med hög RTP kan du alltså förvänta dig att få tillbaka allra mest, i längden. Här listar vi Sveriges allra bästa RTP-slots! 

rtp slots

99,0 procent: Mega Joker av NetEnt Ent 

En RTP på 99 procent innebär att du som satsar 100 kronor kan i teorin räkna med att få tillbaka 99 kronor, i längden. 

Med NetEnts Mega Joker väljer du själv vilken RTP du vill ha. Detta med hjälp av de förinställda myntvärdena! Genom att välja mellan myntvärden på 1, 2 och 10 kommer du spela med från 85,28 procent RTP till 99,00 procent. Ytterligare faktorer som spelar in för RTP:n är hur du väljer att spela bonusspelet. I övrigt är Mega Joker en klassisk Vegas-slot på många sätt. Ramarna för spelet är en gammaldags spelautomat och symbolerna är frukter, jokrar och skattkistor med retroinspirerad grafik. 

99,0 procent: Ooh Aah Dracula från Barcrest och SGI 

Tätt i hälarna på NetEnts Mega Joker har vi den underliga titeln Ooh Aah Dracula. Lika märklig som titeln är, är också temat och lika stora är de vinster du kan tillgodose dig. Du väljer din RTP även här. För att få 99 procent behöver du använda Big Bet-funktionen i spelet. Väljer du det så startar fem omgångar där du satsar maxbeloppet varje gång, och där vinsten betalas ut i slutet. Oavsett om du använder Big Bet eller inte så kan du få fram wilds och vinna 15 freespins, per snurr. Skulle du ha extra tur kan du ta dig till en andra nivå där din ensamma symbol som under freespins blivit till wild får en kompis. 

Naturligtvis ökar detta vinstchanserna markant! 

98,6 procent: 1429 Uncharted Seas av Thunderkick 

Ännu en svensk spelutvecklare hittar vi i Thunderkick. Även de har valt att satsa på riktigt hög RTP. 1429 Uncharted Seas ser ut som ett gammalt sjökort och bjuder på bonusfunktioner som expanderande wilds och bonussymboler som kan ge upp till 50 freespins på en gång. Satsa mellan 1 och 1 000 kronor på ett enda snurr och håll tummarna för att spelets freespins ska ge dig storvinsterna. Maxvinsten ligger på 670 000 kronor, trots att spelet inte bjuder på någon jackpott. 

98,1 procent: The Catfather av Pragmatic Play 

The Catfather är en glamorös slot med kattema. 

Den bjuder bland annat på chanser att håva in freespins och uppdykanden av staplade wilds. Det sistnämnda kan hända efter vilket snurr som helst och ger dig en chans på riktigt rejäla vinster. Ännu en anledning till att testa The Catfather hos ett bra svenskt casino, som exempelvis Snabbare, är att spelet betalar ut från både höger och vänster. The Catfather har, som våra andra slots på listan, en hög RTP. 

Det betyder att du gärna kan snurra i denna slot under en längre stund. Sannolikt kommer du gå ifrån spelet med antingen ungefär lika mycket som innan, eller ännu mer. Det gäller bara att veta i vilket ögonblick det lönar sig att sluta. 

98,0 procent: Win Sum Dim Sum av Microgaming 

Microgaming är välkända för både jackpottar och spel med skruvade teman. 

I denna titel får vi en ordvits och ett härligt tema, men just inte någon jackpott. Däremot har spelet en riktigt hög RTP – något som faktiskt är ovanligt i jackpottspel. Här snurrar du med 9 vinstlinjer på fem hjul med tre rader. Scatters aktiverar freespins och under både grundspelet och freespinsomgångarna kan spelets wilds expandera. Tack vare detta kan du packa ned riktigt rejäla vinster.

nya slots